pomlazka na lyzich small

Podmínky pro lyžování jsou i na sklonku zimní sezóny perfektní. Díky přírodní sněhové nadílce z minulého týdne jsou svahy Lysé hory v Rokytnici ve skvělé kondici a nabízejí lyžařům kvalitní zážitek z lyžování. Na velikonoční prázdniny je pro návštěvníky areálu Horní Domky připraven celodenní skipas jen za 300 Kč a jeden šťastlivec navíc vyhraje rodinný zájezd od CK Čedok ve velikonoční soutěži s názvem Pomlázka na lyžích.

„Na závěr sezóny jsme připravili tipovací soutěž s názvem Pomlázka na lyžích, v rámci které mohou účastnici hádat, kolik lyžařů bude lyžovat na Apríla v našem skiareálu. Respondent, který bude svým tipem nejblíže skutečnému počtu návštěvníků, vyhraje rodinný zájezd v hodnotě 45 000 Kč od cestovní kanceláře Čedok. Zájemci mohou zasílat své tipy prostřednictvím webových stránek www.skiroky.cz v období od 19. 3. do 31. 3. 2018. Jméno šťastného výherce uveřejníme na našem webu v pondělí 2. dubna nejpozději do 16:00 hodin.

Na velikonoční prázdniny, tedy od pátku 30. 3. do pondělí 2. 4., je navíc pro všechny návštěvníky našeho lyžařského střediska připraveno zlevněné lyžování v podobě celodenního skipasu za 300 Kč pro dospělou osobu. Mládež a senioři zaplatí za celodenní lyžovaní jen 200 Kč a děti od 6 do 14 let dokonce jen 100 Kč. Děti do 6 let věku lyžují v našem areálu zdarma,“ uvádí k velikonočnímu provozu Vít Pražák, ředitel Skiareálu Rokytnice nad Jizerou.

Lyžařské středisko Horní Domky je v provozu denně od 8:00 do 16:00 hodin. Rodinný areál na Studenově je uzavřen. Skibus z rokytnického náměstí do skiareálu Horní Domky jezdí v půlhodinových intervalech.

Sports News | New Era Chicago Bulls 9FIFTY Snapback Cap New Era Bulls Hat , Saluscampusdemadrid